بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم شیرین کاراملی

  • بازدید: 138
کرم شیرین کاراملی

کرم شیرین کاراملی

کرم شیرین کاراملی

  1. مواد لازم:

    - دو عدد موز
        
    ‏‎- یک فنجان سس کارامل 
        
    ‏‎- یک فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده
        
     


    مواد لازم برای کرم:

    - دو سوم فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد
    ‏‎- یک چهارم فنجان آرد ذرت
    ‏‎- نصف قاشق چای خوری نمک
    ‏‎- سه فنجان شیر
    ‏‎- دوعدد تخم مرغ
    ‏‎- دو قاشق غذاخوری کره
    ‏‎- یک قاشق غذا خوری عصاره وانیل


    مواد لازم برای بیسکوییت:

    - یک و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده
    ‏‎- یک سوم فنجان کره ذوب شده
    ‏‎- یک قاشق غذا خوری شکر


    طرز تهیه کرم شیرین وانیلی:

     

    ‏‎1- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید

    ‏‎2- قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه

    ‏‎3- چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم

    ‏‎4- از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم‏‎


    طرز تهیه:

     

    ‏‎1- بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه 350 * F به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .

    ‏‎2- حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنیم

    ‏‎3- حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم

    ‏‎4- به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید

    ‏‎5- چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم

    ‏‎6- مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم

    ‏‎7- دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کاراملتزئین می کنیم
    ‏‎ 
    🔴 نكات
    ‏‎بیسکویت ها را خرد کرده. ترکیب شکر ، کره و بيسكويت 
    بیسکویت ها را داخل طرف می ریزیم
    ‏‎خامه را داخل کیسه نایلونی ریخته
    ‏‎از هر مواد یک لایه در ظرف می ریزیم
    ‏‎با برش موز و خرده بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم.