⭕️1. ابتدا قالب موردنظر را كه بهتر است جنس آن سیلیكونی باشد انتخاب كرده و با اسپری روغن چرب میكنید.
⭕️2. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار میدهیم تا كاملا ذوب و یكدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط كرده و ژله حاصل را داخل قالبهای موردنظر تقسیم كرده و داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسكویت، پودر بادام، كره و شیرعسلی را داخل كاسهای گود با هم كاملا مخلوط كرده و چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.
⭕️3. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت و اگر خمیر سفت بود كمی كره به آن اضافه میكنیم. خمیر را كف یك سینی پهن میکنیم، بهتر است كف آن را سلفون كشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم.
⭕️4. بیسكویت آماده شده را از یخچال خارج میكنیم متناسب با اندازه كف قالب ژله بیسكویت را برش داده یا كاتر میزنیم، داخل سینی میچینیم و ژله سمنو را روی آن برمیگردانیم. به نظرم این ایدهای مناسب برای سرو سمنو در روزهای سال نو است