مواد لازم:
▫️3 پیمانه بادام پودر شده
▫️2 /1 و 1 پیمانه بیکینگپودر
▫️2 /1 ق چ نمک
▫️2 /1 پیمانه کره آبشده
▫️2 /1 پیمانه شکر
▫️3 عدد تخممرغ
▫️1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
▫️4 /1 پیمانه آبپرتقال
▫️آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه کاکائویی:
▪️200 گرم شکلات خردشده
▪️2 ق س کره
▪️2 ق س پودر کاکائو
▪️2 /1 ق چ پودر وانیل
طرز تهیه:
⭕️1 فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکههای شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آبشده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
⭕️2 در یک کاسه بزرگتر بادام پودر شده، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوطکنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
⭕️3 در این مرحله تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و بعد مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
⭕️4 حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آبپرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
⭕️5 قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود