بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان پرتقالی کاکایویی

  • بازدید: 281
نان پرتقالی کاکایویی

نان پرتقالی کاکایویی

نان پرتقالی کاکایویی

  1. مواد لازم:

    ▫️3 پیمانه بادام پودر شده
    ▫️2 /1 و 1 پیمانه بیکینگ‌پودر
    ▫️2 /1 ق چ نمک
    ▫️2 /1 پیمانه کره آب‌شده
    ▫️2 /1 پیمانه شکر
    ▫️3 عدد تخم‌مرغ
    ▫️1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
    ▫️4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
    ▫️آرد به مقدار لازم


    مواد لازم برای لایه کاکائویی:


     
    ▪️200 گرم شکلات خردشده
    ▪️2 ق س کره
    ▪️2 ق س پودر کاکائو
    ▪️2 /1 ق چ پودر وانیل
     
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکه‌های شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
     
    ⭕️2  در یک کاسه بزرگ‌تر بادام پودر شده، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط‌کنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
     
    ⭕️3  در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد  مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
     
    ⭕️4  حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آب‌پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
     
    ⭕️5  قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود