بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ تافی

  • بازدید: 181
پودینگ تافی

پودینگ تافی

پودینگ تافی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    ▫️آرد الک شده  ۲ پیمانه
    ▫️بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری
    ▫️کره نرم شده  ۱۴ قاشق غذا خوری
    ▫️آب   ۱ پیمانه
    ▫️خامه‏ سفت  ۲/۳ پیمانه
    ▫️شکر قهوه ای   ۱,۳/۴ پیمانه
    ▫️نمک   ۱,۱/۴ قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

    ⭕️۲- در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید. 

    ⭕️۳- آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید. 

    ⭕️۴- در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید. 

    ⭕️۵- تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

    ⭕️۶- این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید.

    ⭕️۷- ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید. 

    ⭕️۸- در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد. 

    ⭕️۹- پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید. 

    ⭕️۱۰- برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را نیز اضافه کنید.

    ⭕️۱۱- برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید. 

    ⭕️۱۲- سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید.


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

    ⭕️۲- در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید. 

    ⭕️۳- آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید. 

    ⭕️۴- در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید. 

    ⭕️۵- تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

    ⭕️۶- این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید.

    ⭕️۷- ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید. 

    ⭕️۸- در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد. 

    ⭕️۹- پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید. 

    ⭕️۱۰- برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را نیز اضافه کنید.

    ⭕️۱۱- برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید. 

    ⭕️۱۲- سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید.