⭕️۱- برای تهیه پودینگ تافی، ابتدا فر را روی درجه 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
⭕️۲- در یک قابلمه کوچک، خرمای خشک را با آب و بکینگ پودر، 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب بجوش آید.
⭕️۳- آن را از روی حرارت بردارید و در مخلوط کن، همراه با آب خوب مخلوط کنید.
⭕️۴- در یک کاسه، با یک همزن، آرد را با 9 قاشق کره نرم شده خوب مخلوط کنید.
⭕️۵- تخم مرغ ها، 1 پیمانه شکر و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
⭕️۶- این مخلوط را به مخلوط خرما اضافه نمایید. خوب مخلوط نمایید.
⭕️۷- ظرف های مخصوص را کمی چرب نموده و در مواد آماده شده را در این ظرف ها بریزید.
⭕️۸- در حدود 20 تا 25 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید تا خوب ببندد.
⭕️۹- پودینگ ها را از فر خارج نموده و در ظرف مناسب برگردانید.
⭕️۱۰- برای تهیه سس تافی، در یک قابلمه کوچک، 3/4 پیمانه شکر باقیمانده را با خامه و 5 قاشق کره باقیمانده مخلوط کنید و هم بزنید. 1/4 قاشق چایخوری نمک باقیمانده را نیز اضافه کنید.
⭕️۱۱- برای چند دقیقه بر روی حرارت کم قرار دهید تا بجوش آید.
⭕️۱۲- سس تافی آماده شده را بر روی پودینگ های آماده شده بریزید.