مواد لازم:
▪️150 گرم بادام تست و خرد شده
▪️200 گرم پنیر خامهای
▪️50 گرم شکر
▪️2 عدد سفیده تخممرغ
▪️250 گرم خامه فرم گرفته
▪️2 ق س پودر ژلاتین
▪️1/4 پیمانه آب
▪️50 گرم شکلات تلخ رنده شده
▪️رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین
طرز تهیه:
⭕️1. ابتدا سفیدههای تخممرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامهای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بنماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید.
⭕️2. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود. بعد ظرفهای سرو را پرکرده و به مدت 3 تا 4ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما میتوانید موسها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید