بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک باوارین با توت فرنگی

  • بازدید: 139
کیک باوارین با توت فرنگی

کیک باوارین با توت فرنگی

کیک باوارین با توت فرنگی

  1. مواد لازم:

    ▫️1 عدد کیک اسفنجی                   
    ▫️250 گرم توت‌فرنگی
    ▫️1/2 پیمانه  شکر
    ▫️2 عدد زرده تخم‌مرغ
    ▫️2 ق س آرد ذرت              
    ▫️1 پیمانه شیر
    ▫️1/2 ق چ   وانیل
    ▫️1 و 1/2 ق س پودر ژلاتین
    ▫️1/2 پیمانه آب برای ژلاتین              
    ▫️200 گرم خامه صبحانه
    ▫️1 بسته ژله توت‌فرنگی    
    ▫️توت‌فرنگی  برای تزیین
      
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1. ابتدا یک کیک اسفنجی ساده را دریک قالب گرد درست کنید.حالاکیک را از مقطع  به دو قسمت  مساوی تقسیم کنید و یک لایه از آن را در کف قالب کمربندی به قطر  18سانتی‌متر قرار دهید.

    ⭕️2. توت‌فرنگی‌های تمیز و شسته شده را در مخلوط‌کن ریخته، با یک دوم  شکر پوره کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را هم با باقی شکر و آرد ذرت مخلوط کنید. 

    ⭕️3. در این مرحله شیر سرد را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد جوشیده و غلیظ شود. حال  آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را بیفزایید.

    ⭕️4. پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود و آن را به مخلوط شیر و زرده اضافه کنید و بگذارید مواد کمی خنک شود.

    ⭕️5. خامه را به پوره توت‌فرنگی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده، به مواد سرد شده اضافه کنید و تمام مواد را روی کیک در قالب بریزید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. حالا ژله توت‌فرنگی را با یک دوم پیمانه آب جوش و یک دوم پیمانه آب سرد آماده کنید.

    ⭕️6. توت‌فرنگی‌ها را روی کیک چیده و کمی از ژله را روی آن بریزیدو در یخچال بگذارید. بعد از چند دقیقه، باقی ژله را روی آن بریزید و به مدت 4 تا 5  ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد.در آخر کمربند قالب را باز کرده، سرو کنید