بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک گردویی با خامه

  • بازدید: 247
کیک گردویی با خامه

کیک گردویی با خامه

کیک گردویی با خامه

  1. مواد لازم:

    ▫️1 پیمانه آرد
    ▫️1 پیمانه پودر گردو
    ▫️1 پیمانه شکر
    ▫️6 عدد تخم‌مرغ
    ▫️150 گرم کره
    ▫️2 ق چ بیکینگ‌پودر
    ▫️وانیل به مقدار لازم
    ▫️450 گرم خامه فرم‌گرفته
     
     


    طرز تهیه:

    ⭕️۱. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد. زرده تخم‌مرغ را هم  با وانیل، شکر، بیکینگ‌پودر و کره مخلوط کنید.

    ⭕️سفیده‌ها را کم‌کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.

    ⭕️2. مخلوط آماده شده را در قالب یا قالب‌هایی که چرب کرده‌اید بریزید و درون فر که از  قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت 40 تا 60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    ⭕️3. در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.

    ⭕️4.  خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن می‌زنیم تا خامه فرم‌دهی شود.

    ⭕️5. کیک را به تعداد لایه‌های دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایه‌ها و روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید