بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر سیب کاراملی

  • بازدید: 236
دسر سیب کاراملی

دسر سیب کاراملی

دسر سیب کاراملی

  1. مواد لازم:

    ▫️سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت 1 ساعت) 4 عدد
    ▫️خامه (خامه پر چرب) 235 گرم
    ▫️نمک 1/4 قاشق چای خوری
    ▫️عسل 1 فنجان
    ▫️وانیل 1/2 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    ⭕️1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.

    ⭕️2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.

    ⭕️3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

    ⭕️4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید