⭕️1. در یک کاسه مناسب زرده ها و شكر را بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط شکر و زرده را داخل قابلمه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
⭕️2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. توجه کنید غلظت مواد باید کمی رقیقتر از فرنی باشد.
⭕️3. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس وانیل و کره را داخل آن بریزید و بهآرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شده ، کره آب شود.
⭕️4. در یک ظرف پیرکس، یک ردیف بیسکویت بچینید، سپس روی آن مایه به دست آمده که هنوز داغ است بریزید. روی دسر را میتوانید با پودر کاکائو و پودر قند تزیین کنید.
⭕️5. ظرف را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
⚪️فوت و فن🔻🍴
🍽دقت کنید که مواد داخل قابلمه را روی حرارت ملایم باید مرتب هم بزنید. در غیر این صورت مواد ته میگیرد