بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک مارمالاد

  • بازدید: 318
کیک مارمالاد

کیک مارمالاد

کیک مارمالاد

  1. مواد لازم:

    ▫️ کره  ۲۰۰ گرم
    ▫️پرتقال  ۴ عدد کوچک
    ▫️ شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری
    ▫️شکر  ۲۰۰ گرم
    ▫️مارمالاد پرتقال  ۶ قاشق غذاخوری
    ▫️  تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ
    ▫️  آرد  یک و نیم پیمانه
    ▫️بیکینگ پودر  ۲ قاشق چای خوری
    ▫️نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    ▫️ بادام  ۵۰ گرم


    طرز تهیه:

    ⭕️ 1.  از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.کف و دیواره های قالب گرد (23 سانتی متری) که کف آن جدا می شود، را با کره چرب کنید.

    ⭕️ 2.  شکر قهوه ای را در کف قالب بریزید. 2 عدد از پرتقال ها را باریک حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید.

    ⭕️ 3.  کره (به دمای محیط) و شکر را باهم بزنید تا خامه ای شوند. 3 قاشق غذا خوری از مارمالاد و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.

    ⭕️ 4.  آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را به همراه بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید. پوست 2 عدد پرتقال باقیمانده را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و به سایر مواد اضافه کنید.

    ⭕️5 . با دقت خمیر را در قالب بریزید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.

    ⭕️ 6.   پس از خارج کردن از فر بگذارید تا برای چند دقیقه خنک شود. وقتی هنوز گرم است آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

    ⭕️7. با چاقو روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید. مارمالاد باقیمانده را با مقداری آب گرم کرده و روی کیک بریزید. کیک را گرم و به همراه خامه، ماست و یا بستنی سرو کنید


    نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک مارمالاد:

     

    ♦️۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

    ♦️۲- بادام را پوست بگیرید و آسیاب کنید.