بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان دارچینی

  • بازدید: 380
نان دارچینی

نان دارچینی

نان دارچینی

  1. مواد لازم:

    مایه خمیر  7گرم
    شیر ولرم 125میلی لیتر یا نصف پیمانه
    شکر 60گرم
    ارد 300تا 350گرم
    نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    کره 90گرم
    زرده تخم مرغ 2عدد


    مواد میانی:

    کره 70گرم
    دارچین یک قاشق سوپخوری
    شکر یا پودر شکر 5قاشق سوپخوری
    کره برای رویه نان...به میزان لازم


    طرز تهیه:

    مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کنید و برای ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید...ارد ،نمک و بقیه شکر را مخلوط کنید و خمیر مایه عمل امده+شیر را به ان اضافه کنید ...کره و زرده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود...خمیر را یک ساعت و نیم استراحت دهید ...و بعد ان به ابعاد 40x30باز کنید و روی ان را کاملا کره بمالید و از مخلوط شکر و دارچین روی تمام سطح ان به طور یکنواخت بپاشید.. خمیر را از راستای عرض مستطیل با کاتر به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید...و در فر گرم شده با حرارت 170درجه سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار دهید...و بعد پخت روی ان با برس کره اب شده بمالید.