مواد لازم:
مایه خمیر 7گرم
شیر ولرم 125میلی لیتر یا نصف پیمانه
شکر 60گرم
ارد 300تا 350گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره 90گرم
زرده تخم مرغ 2عدد
مواد میانی:
کره 70گرم
دارچین یک قاشق سوپخوری
شکر یا پودر شکر 5قاشق سوپخوری
کره برای رویه نان...به میزان لازم
طرز تهیه:
مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کنید و برای ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید...ارد ،نمک و بقیه شکر را مخلوط کنید و خمیر مایه عمل امده+شیر را به ان اضافه کنید ...کره و زرده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود...خمیر را یک ساعت و نیم استراحت دهید ...و بعد ان به ابعاد 40x30باز کنید و روی ان را کاملا کره بمالید و از مخلوط شکر و دارچین روی تمام سطح ان به طور یکنواخت بپاشید.. خمیر را از راستای عرض مستطیل با کاتر به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید...و در فر گرم شده با حرارت 170درجه سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار دهید...و بعد پخت روی ان با برس کره اب شده بمالید.