بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار

  • بازدید: 680
شیرینی ماندل بولار

شیرینی ماندل بولار

شیرینی ماندل بولار

  1. مواد لازم:

    روغن قنادی 60گرم
    کره 50گرم
    ارد برنج نرم والک شده 100 گرم 
    آرد شیرینی 100گرم 
    زرده تخم مرغ 2  عدد 
    پودر قند 4 قاشق غذاخوری پر 
    وانیل کمی
    زعفران به دلخواه 


    طرز تهیه:

    کره نرم شده وروغن قنادی رو با پودر قند خوب بزنید تا کرم رنگ بشه 
    بعد زرده ها و وانیل رو  اضافه کنید و  خوب هم بزنید
    دراین مرحله به دلخواه برای رنگ شیرینی تون زعفران استفاده کنید ',
     در اخر آرد برنج و آردشیرینی  رو باهم دوسه بار الک کنید و با قاشق کم کم ارد رو اضافه کرده
     خیلی  ورز  ندید   ممکن هست خمیر چسبنده باشه
     بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کنه. بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده (خمیررو مالش بدین کف دست تا ترک نخوره ) و با وسیله ای یک سوراخ ایجاد کنید ,,
      فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا مارمالاد  تزیین کنید .
    میتونید با شکلات اب شده ویا پود پسته تزیین کنید.
    نکته : میتونید کمی شکلات سفید آب کرده برای   چسبندگی  پودر پسته استفاده کنید.