بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه برشتوک فندق

  • بازدید: 461
برشتوک فندق

برشتوک فندق

برشتوک فندق

  1. مواد لازم:

    روغن 350 گرم
    پودر قند 500 گرم
    مغز فندق 400 گرم
    آرد سفید 500 گرم
    هل یک ق م


    طرز تهیه:

    روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود.
     
     مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم.
     
    سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم.
     
    ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملاً سرد شود.
     
    پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین میکنیم