بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر هویج

  • بازدید: 216
دسر هویج

دسر هویج

دسر هویج

  1. مواد لازم:

    ▪️ هویج : 1/5 کیلوگرم
    ▪️ روغن حیوانی : 10 قاشق غذاخوری
    ▪️ شیر : 600 میلی لیتر
    ▪️ شیر تبخیر شده ی غلیظ : 175 میلی لیتر
    ▪️ هل پوست کنده و له شده : 10 عدد
    ▪️شکر : 9 قاشق غذاخوری


    مواد لازم جهت تزیین روی دسر:

     

    ▫️ مغز پسته , خرد شده : 25 گرم
    ▫️ ورقه نازک نقره خوراکی : 2 برگ


    طرز تهیه:

    ⭕️1. هویج ها را بشویید. پوست بکنید و با دقت رنده نمایید.

    ⭕️2. کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

    ⭕️3. هویج رنده شده را به کره اضافه نمایید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید , سرخ نمایید تا کاملا آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود .

    ⭕️4. شیر , شیر غلیظ , هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 30 تا 35 دقیقه دیگر در حالی که هم می زنید , بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای در بیایند .

    ⭕️5. مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید .

    ⭕️6. اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید.

    ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

    🍽برای این که دسر هویج طعم خاص و مطلوبی پیدا نماید , بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود . در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر هویج به کم ترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده نمایید