⭕️1. هویج ها را بشویید. پوست بکنید و با دقت رنده نمایید.
⭕️2. کره حیوانی را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
⭕️3. هویج رنده شده را به کره اضافه نمایید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در حالی که مرتب هم می زنید , سرخ نمایید تا کاملا آب هویج ها تبخیر شود و رنگشان کمی تیره تر شود .
⭕️4. شیر , شیر غلیظ , هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 30 تا 35 دقیقه دیگر در حالی که هم می زنید , بگذارید سرخ شوند و به رنگ قرمز متمایل به قهوه ای در بیایند .
⭕️5. مخلوط هویج را داخل ظرفی بزرگ و کم عمق بریزید .
⭕️6. اگر مایل بودید روی دسر را با پسته و ورقه نقره ی خوراکی تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید.
⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴
🍽برای این که دسر هویج طعم خاص و مطلوبی پیدا نماید , بهتر است که از روغن خالص برای تهیه آن استفاده شود . در صورتی که تمایل دارید میزان چربی موجود در دسر هویج به کم ترین حد ممکن برسد بهتر است که از روغن گیاهی برای تهیه آن استفاده نمایید