⭕️1. ابتدا دسر را درست کنید. به این صورت که در قابلمهای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
⭕️2. حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن اضافه کرده، هم بزنید.اگر موادتان را مدام هم نزنید، سفت
می شود و ته میگیرد.
⭕️3. ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
⭕️4. در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.
⭕️5. مقداری از دسر بسته شده را در گیلاسهای پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته با سس و میوه شاتوت تزیین کنید.مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.