بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر شاتوت

  • بازدید: 209
دسر شاتوت

دسر شاتوت

دسر شاتوت

  1. مواد لازم:

    ▪️2 ق س آرد ذرت     
    ▪️2/1 ق چ وانیل
    ▪️2/1 1 ق س نشاسته ذرت
    ▪️2/1 پیمانه آب
    ▪️4 ق س شکر          
    ▪️ 2/1پیمانه خامه صبحانه       
    ▪️1 ق م پودر ژلاتین    


    مواد لازم برای تهیه سس:

     

    ▫️1 پیمانه شا‌توت
    ▫️3 پیمانه شیر     
    ▫️1 ق س نشاسته ذرت
    ▫️3 ق س شکر
    ▫️چند عدد شا‌توت برای تزیین


    طرز تهیه:

    ⭕️1.   ابتدا دسر را درست کنید. به این صورت که در قابلمه‌ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.

    ⭕️2. حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن اضافه کرده، هم بزنید.اگر موادتان را مدام هم نزنید، سفت 
    می شود و ته می‌گیرد.

    ⭕️3.  ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود. ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

    ⭕️4.  در این فاصله سس شا‌توت را آماده کنید. برای تهیه سس، شا‌توت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

    ⭕️5.  مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شا‌توت بریزید. چند عدد شا‌توت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته با سس و میوه شا‌توت تزیین کنید.مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.