بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه فروماژ کیوی

  • بازدید: 200
فروماژ کیوی

فروماژ کیوی

فروماژ کیوی

  1. مواد لازم برای 8 نفر:

    ▫️زرده تخم مرغ 4 عدد
    ▫️شکر  8 قاشق غذاخوری
    ▫️شیر 3 لیوان
    ▫️پودر ژلاتین 12 قاشق چایخوری
    ▫️میوه 10عدد (در اینجا کیوی)
    ▫️وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
    ▫️خامه فرم گرفته 1لیوان
    ▫️ژله 1بسته (با طعم میوه دلخواه  (در اینجا کیوی))


    طرز تهیه:

    ⭕️1. اول کیوی های تازه و کاملا رسیده رو پوست بگیرید و خرد کنید و یه ذره شکر(به جز مقدار گفته شده در طرز تهیه) یک ربع بپزید.

    ⭕️2. توی یه ظرف زرده های تخم مرغ رو بریزید و با چنگال به هم بزنید و بعد 2قاشق غذاخوری آب گرم بهش اضافه کنید و با همزن خیلی خیلی خوب بزنید و در آخر وانیل رو بهش اضافه کنید و بازم بزنید.

    ⭕️3. شیر رو بجوشونید.همزن رو روشن کنید و روی دور تند بذارید و زرده ها رو بزنید و همزمان شیر داغ رو کم کم به مواد اضافه کنید(حتما از قبل همزن روشن باشه تا زرده نبره).

    ⭕️4. نصف لیوان آب جوش رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و خوب حرارت بدید تا همه ذراتش حل بشن بعد بذارید کمی سرد بشه.

    ⭕️5. ژله کیوی رو به روش دلخواه تهیه کنید.

    ⭕️6. یه قالب مناسب انتخاب کنید و ژله کیوی رو بریزید تهش و بذارید توی فریزر تا کمی بگیره ولی روش چسبناک بشه (حدودا 15تا20دقیقه).

    ⭕️7. وقتی کیوی پخت اون رو کامل له کنید و بریزید داخل شیر و زرده.

    ⭕️8. نصف خامه رو با نصف مواد (پوره و شیر) مخلوط کنید و وقتی کامل مخلوط شد بقیه خامه و پوره رو هم اضافه کنید (این کار برای حل شدن کامل خامه داخل دسر هست).

    ⭕️9. وقتی آب و ژلاتین سرد شد دقیقا به طرز بالا اونم به مواد دسر اضافه کنید طوری که کاملا یکنواخت بشه.

    ⭕️10. بعد مواد رو روی ژله کیوی که داخل فریزر بسته میریزیم و 4 تا 6 ساعت میذاریمش داخل یخچال تا ببنده!

    🔴نکات🔻🚨

    ♦️1) اگر دوست دارید به مواد دسر رنگ خوراکی هم بزنید.

    ♦️2) بهتره وقتی مواد دسر درست شد قبل از ریختنش روی ژله اونو بذارید روی یه ظرف یخ و نیم ساعت با لیسک همش برنید تا غلیظ بشه.

    ♦️3) توجه کنید اگر میوه رو نپخته استفاده کنید دسر هیج وقت نمیبنده!

    ♦️4) اگر خامه زده شده ندارید خامه صبحانه رو کمی با همزن بزنید و داخلش کمی شکر بریزید و بعد استفاده کنید