🔸1-کره بادام زمینی و مارشمالو را درون یک شیرجوش متوسط ریخته و روی حرارت ملایم آن ها را هم بزنید تا کاملا آب شوند.
🔸2-سپس از روی حرارت برداشته و یک پیمانه اسمارتیز و برنجک را به آن بیفزائید.
🔸3-آن ها را تا زمانی که کاملا با هم یکدست شوند، هم بزنید.
🔸4-مخلوط را درون یک پیرکس مربعی بریزید.
🔸5- چیپس شکلات را آب کنید و روی مخلوط بریزید.
🔸6- یک پیمانه کره بادام زمینی را نیز آب کنید و روی اسنک بریزید. نصف پیمانه اسمارتیز را اضافه کنید.
🔸7-آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند.
🔸8-سپس به اندازه های دلخواه برش داده و سرو کنید