بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک قلبی عاشقانه

  • بازدید: 197
کیک قلبی عاشقانه

کیک قلبی عاشقانه

کیک قلبی عاشقانه

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ: 6 عدد
    ▫️آرد: 120 گرم
    ▫️شکر: 180 گرم
    ▫️نشاسته ذرت: 50 گرم
    ▫️وانیل: یک چهارم ق چ
    ▫️بیکینگ پودر: یک ق چ
    ▫️پودر کاکائو: 30 گرم
    ▫️خامه (فرم گرفته): 30 گرم
    ▫️نسکافه: یک ق چ
    ▫️آب (برای حل کردن نسکافه): یک دوم پیمانه
    ▫️گردو: به مقدار لازم
    ▫️شکلات کریسپی: به مقدار لازم
    ▫️فوندانت قرمز و سفید: برای تزیین
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد.
     
    🔸2. زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید.

    🔸3. ته قالب گرد 20 سانتیمتری دیوار بلند کاغذی روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.

    🔸4. برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید.
     
    🔸5. سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود 2ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت سفید کاور کنید.

    🔸6. با فوندانت قرمز تعدادی قلب درآورده و به طور نامنظم روی کیک بچسبانید