بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی خشک فرانسوی

  • بازدید: 324
شیرینی خشک فرانسوی

شیرینی خشک فرانسوی

شیرینی خشک فرانسوی

  1. مواد لازم:

    آرد            700گرم
    کره              500گرم
    زرده تخم مرغ         3عدد
    پودر قند               250گرم
    وانیل                1/4ق چ
    بکینگ پودر             1/2ق چ
     


    طرز تهیه:

    کره را با پودرقند مخلوط کرده و1دقیقه باهمزن میزنیم.زرده ها را یکی یکی اضافه کرده وباهمزن هم میزنیم.
    سپس وانیل را افزوده.
    آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده والک میکنیم.
    ودر 3مرحله به محتویات بالا اضافه میکنیم وبا دست مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی که بدست نمی چسبد حاصل شود.
    اگر به دست میچسبید میتوان کمی آرد اضافه کرد.
    خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته ونیم ساعت دریخچال گذاشته تا استراحت کند.
    بعداز استراحت خمیررا به قطر3الی4میل باز کرده وقالب میزنیم.
    کف سینی کاغذ روغنی گذاشته .شیرینیهارا روی سینی گذاشته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت15الی20دقیقه؛قرار میدهیم.
    بعداز پخت شیرینی وسرد شدنشون.با شکلات آبکرده وپودر نارگیل(پودر پسته)تزیین میکنیم.
    نوش جان.