بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر هانپسکو

  • بازدید: 284
دسر هانپسکو

دسر هانپسکو

دسر هانپسکو

  1. مواد لازم:

    ▫️شكلات  تخته ای 200 گرم
    (مارک ترجيحا کارات)
    ▫️دنت 100ميلي ليتر 
    (توضیح رنگ دنت تو نکات)
    ▫️پنير خامه ای ماسکارپونه 150 گرم
    ▫️شيرعسلي  یک قوطی
    ▫️بيسكوييت پتي بور ساده100گرم  
    ▫️شير 1ليوان
    ▫️خامه فرم گرفته قنادي 200-250 گرم
    ▫️خامه ساده صبحانه ١ قوطي
    ▫️پودرژلاتين 2 قاشق غذاخوري


    طرز تهیه:

    ابتدا پودر ژلاتين را با نصف ليوان اب بن ماری کنید
    شکلات تخته ای رو به تکه های کوچک تقسیم و جدا بن ماری کنید برای شفاف شدن کمی شیر میتونید اضافه کنید.
    در ظرفي پنير،دنت،شير عسلي، و خامه صبحانه را با همزن بزنيد تا كامل يكدست و صاف شود سپس شير را ريخته و مخلوط كنيد مخلوط شكلات و ژلاتين را به ارامي و همزمان بازدن  همزن برقي به مواد أضافه كرده و مخلوط كنيد،خامه قنادی رو سپس به مواد أضافه كرده و با همزن دستي بزنيد تا صاف و يكدست شود،بيسكوييت پودرشده را با مواد مخلوط كرده و داخل قالب بريزيد تا ببندد .

    نکته ها:
    1-برای رنگ زرد از دنت زعفرانی و کمی زعفران و شکلات سفید استفاده کنید.
    2-برای رنگ کرم رنگ از دنت نوشیدنی وشکلات تخته ای سفید استفاده کنید.
    3- برای رنگ کاکائویی از دنت کاکائویی و شکلات تخته ای قهوه ای استفاده کنید.
    4-میتونید فقط از خامه معمولی یا فقط از خامه فرم گرفته استفاده کنید.از هر دو هم میتونید استفاده کنید.
     من هر سه نوعشو امتحان کردم و همشون خوشمزه بود. فقط پودر ژلاتینشو بیشتر از دوقاشق نزنید خیلی سفت میشه.
    به مدت 4-5ساعت تو یخچال