مواد لازم:
▫️شكلات تخته ای 200 گرم
(مارک ترجيحا کارات)
▫️دنت 100ميلي ليتر
(توضیح رنگ دنت تو نکات)
▫️پنير خامه ای ماسکارپونه 150 گرم
▫️شيرعسلي یک قوطی
▫️بيسكوييت پتي بور ساده100گرم
▫️شير 1ليوان
▫️خامه فرم گرفته قنادي 200-250 گرم
▫️خامه ساده صبحانه ١ قوطي
▫️پودرژلاتين 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتين را با نصف ليوان اب بن ماری کنید
شکلات تخته ای رو به تکه های کوچک تقسیم و جدا بن ماری کنید برای شفاف شدن کمی شیر میتونید اضافه کنید.
در ظرفي پنير،دنت،شير عسلي، و خامه صبحانه را با همزن بزنيد تا كامل يكدست و صاف شود سپس شير را ريخته و مخلوط كنيد مخلوط شكلات و ژلاتين را به ارامي و همزمان بازدن همزن برقي به مواد أضافه كرده و مخلوط كنيد،خامه قنادی رو سپس به مواد أضافه كرده و با همزن دستي بزنيد تا صاف و يكدست شود،بيسكوييت پودرشده را با مواد مخلوط كرده و داخل قالب بريزيد تا ببندد .
نکته ها:
1-برای رنگ زرد از دنت زعفرانی و کمی زعفران و شکلات سفید استفاده کنید.
2-برای رنگ کرم رنگ از دنت نوشیدنی وشکلات تخته ای سفید استفاده کنید.
3- برای رنگ کاکائویی از دنت کاکائویی و شکلات تخته ای قهوه ای استفاده کنید.
4-میتونید فقط از خامه معمولی یا فقط از خامه فرم گرفته استفاده کنید.از هر دو هم میتونید استفاده کنید.
من هر سه نوعشو امتحان کردم و همشون خوشمزه بود. فقط پودر ژلاتینشو بیشتر از دوقاشق نزنید خیلی سفت میشه.
به مدت 4-5ساعت تو یخچال