مواد لازم:
▫️کره بادام زمینی 1 پیمانه
▫️پودر قند 1 پیمانه
▫️بیسکوییت پودر شده نارگیلی 1 و نیم پیمانه
▫️کره 50 گرم
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره را به دمای محیط رسانده و آن را با پودر قند خوب زده تا کرم رنگ شود بعد پودر بیسکوییت را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد و شکل بگیرد خمیر را گرد گرد کرده و در پودر نارگیل می غلطانیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از 15 دقیقه سرو میکنیم.
می توانید این شیرینی را در شکلات ذوب شده هم بغلطانید و با پودر پسته تزیین کنید.