مواد لازم:
▫️آرد 2پیمانه
▫️تخم مرغ 6عدد
▫️شکر 1پیمانه
▫️کره125گرم
▫️پودرپسته 1پیمانه
▫️شیر 1چهارم پیمانه
▫️بکینگ پودر 2قاشق چ
▫️وانیل1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.بعد کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و یه دور با همزن میزنیم تا مخلوط شود بعد نیمی از پودر پسته رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.سفیده رو در ظرف جداگانه میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر بشه وبه مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.بعد مابقی پودر پسته رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.بعد شیر و مخلوط آرد رو طی 2تا3مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم مایه کیک رو در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای180درجه در طبقه وسط بمدت تقریبی 35تا45دقیقه قرار میدهیم.