بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک پسته

  • بازدید: 345
کیک پسته

کیک پسته

کیک پسته

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد 2پیمانه
    ▫️تخم مرغ 6عدد
    ▫️شکر 1پیمانه
    ▫️کره125گرم
    ▫️پودرپسته 1پیمانه
    ▫️شیر 1چهارم پیمانه
    ▫️بکینگ پودر 2قاشق چ
    ▫️وانیل1/4قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.بعد کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و یه دور با همزن میزنیم تا مخلوط شود بعد نیمی از پودر پسته رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.سفیده رو در ظرف جداگانه میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر بشه وبه مخلوط زرده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.بعد مابقی پودر پسته رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم.بعد شیر و مخلوط آرد رو طی 2تا3مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم مایه کیک رو در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای180درجه در طبقه وسط بمدت تقریبی 35تا45دقیقه قرار میدهیم.