بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت کره ای

  • بازدید: 149
بیسکوییت کره ای

بیسکوییت کره ای

بیسکوییت کره ای

  1. مواد لازم:

    ▫️کره 200 گرم
    ▫️پودر شکر 1 لیوان
    ▫️اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری
    ▫️هل 2 قاشق چایخوری
    ▫️نمک 1 قاشق چایخوری
    ▫️آرد 5 لیوان


    طرز تهیه:

    🔸1. فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید
     
    🔸2. سپس تخم مرغ را اضافه کنیدو با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید. آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.
     
    🔸3. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
     
    🔸4. سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید. می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید