بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مرنگ

  • بازدید: 164
مرنگ

مرنگ

مرنگ

  1. مواد لازم:

    ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد هم دما با محیط
    ▫️شکر نصف پیمانه
    ▫️وانیل یا اسانس دلخواه


    طرز تهیه:

    🔸اول حتما تخم مرغها را چند ساعت قبل از یخچال خارج میکنیم تا با محیط هم دما شوند

    🔸سفیده ها را  اول کمی با همزن میزنیم وبعد از حدود یک دقیقه پودر شکر را آرام آران اضافه ميكنيم. 

    🔸و در آخر اسانس را اضافه میکنیم وبقدری میزنیم تا جای پره های همزن کاملا روی سفیده ها بماند وسفیده ها حجیم وپفکی مانند شود 

    🔸مخلوط اماده شده را در قیف ریخته و با ماسوره دلخواه ماسوره زده ودر فر گرم شده با درجه ۱۳۰ سانتی گراد به مدت ۳۰دقیقه قرار میدهیم ونشانه اماده شدن مرنگها ان است که راحت از روی کاغذ روغنی جدا میشوند وقتی از فر خارج کردیم حتما اجازه بدهید تا کاملا خنک شود وبعد استفاده کنید........

    🛑دقت كنيد درجه حرارت فرها با هم خیلی فرق میکنه درجه فر را روی کمترین دما تنظیم کنید، و تا جایی که ممکنه اندازه مرنگهارو درشت ماسوره بزنید که جلوگیری میکند از سوختن وتغییر رنگ مرنگها

    🛑مرنگها را حتما خارج از محیط مرطوب نگه داری کنید وخیلی هم زود استفاده كنيد.