فر رو روی 170روشن میکنیم
🔸۱- کف قالب رو با کره چرب میکنیم یا روغن جدا کننده میزنیم (یا) کاغذ روغنی استفاده میکنیم ،
🔸۲-تمام مواد خشک(به جز شکر) رو با هم مخلوط و3 بار الک میکنیم
🔸۳ -شکر و کره که با دمای محیط نرم شده رو با دور متوسط همزن حدود 4 الی 5 دقیقه میزنیم تا رنگش روشن و شکر حل بشه
🔸۴-تخم مرغ ها رو یکی یکی☝️ اضافه میکنیم.یعنی اولی رو که اضافه کردیم تقریبا ۱ دقیقه هم میزنیم تا با کل مواد یکدست بشه،اونوقت بعدی رو اضافه میکنیم بعد دو قاشق پودر قهوه رو که با آب جوش مخلوط کردم رو اضافه کردم
🔸۵- حالا مواد خشک رو که الک کرده بودیم به موادمون اضافه میکنیم و حدود ۵ ثانیه با هم زن برقی میزنیم تا مواد یکدست بشن.(بیشتر نذارید که روی پف کیک تاثیر منفی نذاره) یا میتونید با همزن دستی هم بزنید.
🔸۶- شیر رو به مواد اضافه میکنیم و دوباره چند ثانیه هم میزنیم.
🔸۷-مواد رو داخل قالب میریزیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه میذاریم تو فر از قبل گرم شده
🔸۸- بعد از 25 دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو بیرون بیارید.حواستون باشه کیک زیاد نمونه تو فر که دیگه کیک نرم و مرطوبی نخواهید داشت☝️بعد از پخت 10 دقیقه با همون قالب بذارید بمونه.بعد به راحتی جدا میشه
🛑من این مواد رو نصف کردم و داخل سه تا فنجون که با کره چرب کردم ریختم روشم با گاناش و توت تزیین کردم