مواد لازم:
▪️تره فرنگی: 500 گرم
▪️گردو (خرد شده): 150 گرم
▪️سیر (له شده): 2 حبه
▪️انار: 150 گرم
▪️رب انار: 1 ق س
▪️فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): 1 عدد
▪️نمک و فلفل: به میزان لازم
▪️روغن زیتون: 2 ق س
طرز تهیه:
🔸1- قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکه های بزرگ تر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.
🔸2- گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
🔸3- یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
🔸4- رول های آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید