بستن

آشپزی

طرز تهیه سالاد تره فرنگی و انار

  • بازدید: 154
سالاد تره فرنگی و انار

سالاد تره فرنگی و انار

سالاد تره فرنگی و انار

  1. مواد لازم:

    ▪️تره فرنگی: 500 گرم
    ▪️گردو (خرد شده): 150 گرم
    ▪️سیر (له شده): 2 حبه
    ▪️انار: 150 گرم
    ▪️رب انار: 1 ق س
    ▪️فلفل دلمه ای (نگینی خردشده): 1 عدد
    ▪️نمک و فلفل: به میزان لازم
    ▪️روغن زیتون: 2 ق س
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1-    قسمت سفید تره فرنگی را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کرده و داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. بعد آن را آبکش کرده، تکه های بزرگ تر را جدا کنید و بقیه را نگینی خرد کنید.
     
    🔸2-    گردو، سیر، انار، رب انار، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، تره فرنگی (نگینی خردشده)، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
     
    🔸3-    یک ورقه تره فرنگی را روی سطح صافی قرار داده، سپس مقداری مخلوط موارد روی آن ریخته و رول کنید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).
     
    🔸4-    رول های آماده شده را داخل ظرفی چیده و با اناز تزیین کنید