🔸همه مواد را ۲۰دقیقه قبل هم دمای محیط کنید .
اناناس را ریز ریز خرد کنید و ابش را کاملا بگیرید و با ۵۰گرم پودر نارگیل مخلوط کنید کنار بگذارید .
🔸کره وپودر شکر و وانیل و تخم مرغ را با هم زن ۱دقیقه بزنید بعد عسل یا شربت را اضافه و اصلا مخلوط نکنید و همه ارد را یکجا اضافه و با دست فقط در حد مخلوط شدن ورز دهید نه زیاد این خمیر چسبندگی داره ولی اصلا نباید ارد اضافه کنید و در نایلکس بذارید و بمدت نیم ساعت توی یخچال استراحت دهید .
🔸بین دو کاغذ روغنی به قطر حدود ۳تا ۴ میل باز کنید و کاتر گرد ۴تا ۵سانتی قالب بزنید و توی سینی فر که نیاز به چرب کردن هم نداره بچینید و از مواد اناناس روی یه طرف خمیر بذارید یه کلوله کوچک بعد لایه مقابل را ارام روی مواد بیارید ولی دیگه نیاز نیست به هم برسه و لبه را بچسبانید باید بینش باز باشه و رونال زرده کنید و پودر پسته بریزید و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰درجه گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی ۲۵ دقیقه البته باید کنترلش کنید اطراف شیرینی که طلایی شد کافیست .
🔸خیلی خوش طعمه و مواد بینش هم اصلا نمی ریز ه حدود ۵۵ تا شیرینی می دهد داخل یخچال دو هفته و توی فریزر ۲ماه قابل نگهداری است