بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت آناناسی

  • بازدید: 131
بیسکوییت آناناسی

بیسکوییت آناناسی

بیسکوییت آناناسی

  1. مواد لازم:

    ▪️مواد لازم .کره۱۵۰گرم 
    ▪️پودر شکر ۷۰گرم 
    ▪️تخم مرغ ۱عدد
    ▪️وانیل ۱/۸ق چ 
    ▪️عسل یا شربت غلیظ ۱ق س 
    ▪️ارد۳۰۰گرم 
    ▪️کنسرو آناناس ۱قوطی کوچک 
    ▪️زرده تخم واسه رومال ۱عدد
    ▪️پودر پسته جهت تزئین 


    طرز تهیه:

    🔸همه مواد را ۲۰دقیقه قبل هم دمای محیط کنید .
    اناناس را ریز ریز خرد کنید و ابش را کاملا بگیرید و با ۵۰گرم پودر نارگیل مخلوط کنید کنار بگذارید . 

    🔸کره وپودر شکر و وانیل و تخم مرغ را با هم زن ۱دقیقه بزنید بعد عسل یا شربت را اضافه و اصلا مخلوط نکنید و همه ارد را یکجا اضافه و با دست فقط در حد مخلوط شدن ورز دهید نه زیاد این خمیر چسبندگی داره ولی اصلا نباید ارد اضافه کنید و در نایلکس بذارید و بمدت نیم ساعت توی یخچال استراحت دهید .

    🔸بین دو کاغذ روغنی به قطر حدود ۳تا ۴ میل باز کنید و کاتر گرد ۴تا ۵سانتی قالب بزنید و توی سینی فر که نیاز به چرب کردن هم نداره بچینید و از مواد اناناس روی یه طرف خمیر بذارید یه کلوله کوچک بعد لایه مقابل را ارام روی مواد بیارید ولی دیگه نیاز نیست به هم برسه و لبه را بچسبانید باید بینش باز باشه و رونال زرده کنید و پودر پسته بریزید و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰درجه گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی ۲۵ دقیقه البته باید کنترلش کنید اطراف شیرینی که طلایی شد کافیست .

    🔸خیلی خوش طعمه و مواد بینش هم اصلا نمی ریز ه حدود ۵۵ تا شیرینی می دهد داخل یخچال دو هفته و توی فریزر ۲ماه قابل نگهداری است