بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت بدون شکر

  • بازدید: 116
بیسکوییت بدون شکر

بیسکوییت بدون شکر

بیسکوییت بدون شکر

  1. طرز تهیه:

    ▫️آرد: 225 گرم
        ▫️مارگارین: 125 گرم
        ▫️پودر شكر رژیمی (اسپارتام): 30 گرم
        ▫️زرده تخم‌مرغ: یك عدد
        ▫️آب سرد: دو قاشق غذاخوری
        ▫️وانیل: یك دوم قاشق چایخوری
     


    مواد لازم میانی:

    ▪️خرمای هسته گرفته: 300 گرم
        ▪️آب جوش: 200 میلی لیتر
        ▪️پودر هل: 2 قاشق چایخوری
        ▪️پودر گردو: 100 گرم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخم‌مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌كنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود. 

    🔸2. خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال  قرار می‌دهیم. 

    🔸3. پس از این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌كنیم. 

    🔸4. با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسكویت دایره‌ای را یك بار مهر می‌زنیم. 

    🔸5. بیسكویت‌ها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 
     


    طرز تهیه مواد میانی:

    🔸1. مدت پخت این بیسكویت حدود 20 دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار می‌گذاریم تا سرد شود. 

    🔸2. ابتدا خرما را كاملا ریز خرد می‌كنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را می‌پزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌كنیم. 

    🔸3. این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد