بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پسته ای با روگش شکلات

  • بازدید: 132
شیرینی پسته ای با روگش شکلات

شیرینی پسته ای با روگش شکلات

شیرینی پسته ای با روگش شکلات

  1. مواد لازم:

    ▫️50 گرم شکلات سفید
    ▫️100 گرم کنسرو شیرعسلی
    ▫️50 گرم پودر قند
    ▫️130 گرم پودر پسته
    ▫️1.4 ق چ پودر هل
    ▫️150 گرم شکلات تلخ
     


    طرز تهیه:

    🔸1. شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. 

    🔸2.  خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود 20 دقیقه در فریزر یا 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید