بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه توپ های گردو و آلبالو

  • بازدید: 108
توپ های گردو و آلبالو

توپ های گردو و آلبالو

توپ های گردو و آلبالو

  1. مواد لازم:

    •    ¼ پیمانه آلبالو خرد شده
    •    یک پیمانه کره آب شده
    •    نصف پیمانه پودر قند
    •    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
    •    نصف قاشق چایخوری وانیل
    •    دو پیمانه آرد کامل
    •    ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده
    •    پودر قند
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

    🔸2.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

    🔸3.    خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

    🔸4.    آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند
    نکته: با این مقدار مواد اولیه تعداد 48 عدد می توانید تهیه نمایید.