🔸1. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، دارچین، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را بیفزایید.
🔸2. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست شود. با قاشق چوبی به هم زدن خمیر و اضافه کردن آرد ادامه دهید.
🔸3. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. آنها را در دست به شکل استوانه فرم دهید. آنها را در کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
🔸4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. رولهای خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی سینی فر بچینید. آنها رابه مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
🔸5. روی آنها یک لایه سس کاراملی بمالید و یک لایه از کوکی را روی آن بگذارید تا ساندویچ شود
نکته: با این مقدار مواد اولیه تعداد 24 عدد می توانید تهیه نمایید.
نوش جان