بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی آیس باکس مکزیکی

  • بازدید: 192
کوکی آیس باکس مکزیکی

کوکی آیس باکس مکزیکی

کوکی آیس باکس مکزیکی

  1. مواد لازم:

    •    ¾ پیمانه کره آب شده
    •    یک پیمانه شکر
    •    ¾ پیمانه پودر کاکائو
    •    نصف قاشق چایخوری نمک
    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
    •    یک عدد تخم‌مرغ
    •    1.5 قاشق چایخوری وانیل
    •    1 ¼ پیمانه آرد کامل
    •    نصف پیمانه سس کارامل
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، پودر کاکائو، دارچین، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس وانیل را بیفزایید.

    🔸2.    به تدریج آرد را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که خمیر یکدست شود. با قاشق چوبی به هم زدن خمیر و اضافه کردن آرد ادامه دهید.

    🔸3.    خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کنید. آنها را در دست به شکل استوانه فرم دهید. آنها را در کیسه پلاستیکی بپیچید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.

    🔸4.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. رول‌های خمیر را با چاقوی تیز برش دهید و روی سینی فر بچینید. آنها رابه مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.

    🔸5.    روی آنها یک لایه سس کاراملی بمالید و یک لایه از کوکی را روی آن بگذارید تا ساندویچ شود
    نکته: با این مقدار مواد اولیه تعداد 24 عدد می توانید تهیه نمایید.

    نوش جان