بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کلوچه های ذرت و ژله ای

  • بازدید: 179
کلوچه های ذرت و ژله ای

کلوچه های ذرت و ژله ای

کلوچه های ذرت و ژله ای

  1. مواد لازم:

    •    یک پیمانه کره آب شده
    •    یک پیمانه شکر قهوه ای
    •    نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
    •    دو عدد زرده تخم‌مرغ
    •    یک قاشق چایخوری وانیل
    •    2/3 پیمانه آرد ذرت
    •    دو پیمانه آرد کامل
    •    ¼ پیمانه ژله هالوپینو قرمز یا سبز
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط حدود 30 ثاینه هم بزنید. شکر قهوه ای و بیکینگ پودر را اضافه کنید. آنها را هم بزنید. سپس زرده های تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ذرت را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. 

    🔸2.    خمیر به دست آمده را به توپ های کوچک شکل دهید. آنها را با فاصله درونی سینی فر بچینید. با انگشت روی توپ ها را فشار دهید تا کمی فرو بروند. وسط آنها را با 1/8 قاشق چایخوری از ژله هالوپینو پر کنید. 

    🔸3.    پس از آماده کردن همه کوکی ها، آنها را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند