مواد لازم:
▪️خمیر مایع پودری ۱ ق س_
▪️شکر ۱/۳ ل_
▪️آب ولرم ۱/۲ ل_
▪️تخم مرغ ۲عدد_
▪️ماست غلیظ ۱/۲ ل_
▪️روغن مایع ۱۲۰ گ_
▪️آرد ۴/۵ ل _
▪️نمک کمی_
▪️بهبود دهنده ۱ ق م_
طرز تهیه:
پودر مایع خمیر را با آب ولرم عمل آورده بعد تخم مرغ ماست و روغن و شکر را به آن اضافه کرده و بعد مواد خشک اضافه شود و خمیر را ورز داده مدت ۱ ساعت استراحت دادهبعد به هر شکلی که دوست دارید خمیرا شکل میدهید البته شکل اصلی این نان یکجا در قالب گرد بزرگ درست شده ولی من خمیر را به این شکل که میبینید درست کردم دانه ای وبعد از شکل دادن در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزیم و بعد از پخت وقتی که هنوز نان داغ است روی آن با برس عسل میمالیم و روی آن پودر پسته ویا نارگیل ویا کنجد میریزیم قابل ذکر که من از خمیر تعداد ۸ عدد چونه گرفتم دادنه دانه پهن کردم و لای هر خمیر کره مالی کردم و روی هم قرار دادم وبعد خمیر را پهن کردم و قالب زدم تا بشکل لایه لایه در بیاید.