بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت نوتلا

  • بازدید: 164
بیسکوییت نوتلا

بیسکوییت نوتلا

بیسکوییت نوتلا

  1. مواد لازم:

    ▪️نوتلا ۱ لیوان
    ▪️آرد ۳/۴ لیوان
    ▪️تخم مرغ ۱ عدد
    ▪️وانیل ۱ قاشق چایخوری
     


    طرز تهیه:

    تخم مرغ و نوتلا و وانیل رو توی یه کاسه میریزیم و هم میزنیم.آرد رو اضافه کرده و انقد هم میزنیم تا خمیر یه دست بشه.حالا خمیر آماده س.فر رو از ده دقیقه قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرارمیدیم و خمیر رو به سایز دلخواه روی کاغذ روغنی میچینیم.(یا با یه قاشق معمولی از خمیر بردارید و کف دست گلوله کنید و توی سینی بچینید.من این کارو کردم.)مدت زمان پخت بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه س.ولی حتتتما حواستون باشه نسوزه چون این بیسکوییت سریع تهش میسوزه.بعدم اجازه بدین خنک بشه و بعد با چاقو زیر بیسکوییت بزنید و راحت از کاغذ جداش کنید.