🔸در ابتدای کار روغن جامد رو ذوب کرده ودر یخچال میزاریم تا کامل خودشو بگیره و آرد برنج رو حتما باید الک کنیم و دو قاشق غذاخوری از آرد برنج برمی داریم و به جاش دو قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه میکنیم
روغن و پودر قند رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم وبا هم زن یک دقیقه میزنیم
🔸بعد زعفران و پودر هل رو هم اضافه میکنیم و آرد برنج رو با الک کردن به موادمون اضافه میکنیم و در آخر گلاب رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا خمیر منسجمی به دست بیاد ودر نایلون فریزر قرار میدیم ۲۴ ساعت در یخچال میزاریم
🔸بعد از استراحت خمیر در یخچال ،خمیر رو برمی داریم و یک ساعت در دمای محیط قرار میدیم بعد خمیر رو خیلی کم ورز میدیم و به اندازه گردو بر میدادیم ودر دستمون گرد میکنیم و با مهر روش شکل میندازیم و روش تخم خرفه میپاشیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم
شیرینی ها باید کامل سرد بشه بعد از سینی جدا راحت جدا میشن