بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی گل نارگیل و بادام

  • بازدید: 381
کوکی گل نارگیل و بادام

کوکی گل نارگیل و بادام

کوکی گل نارگیل و بادام

  1. مواد لازم:

    ▫️روغن صاف قنادی 100 گرم یا کره 125 گرم
       ▫️روغن مایع 25 گرم
       ▫️پودرقند 2/1 پیمانه
       ▫️پودرنارگیل 8/1 پیمانه
       ▫️پودربادام 8/1 پیمانه
       ▫️آرد سفید به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه)
       ▫️تخم‌مرغ 1 عدد
     


    طرز تهیه:

    🔸1. روغن صاف قنادی یا  کره را با  روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و  به مایه اضافه کنید. 

    🔸2. حال تخم‌مرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کم‌کم اضافه کنید تا وقتی که  خمیر به دست نچسبد. 

    🔸3. می‌توانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویت‌ها را  درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه بپزید. 

    🔴نکته: می‌توانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گل‌ها قرار دهید. روی سایر مدل‌ها می‌توانید از شکرهای رنگی یا ترافل‌های رنگی برای تزیین استفاده کنید