بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربعات بللوز

  • بازدید: 353
مربعات بللوز

مربعات بللوز

مربعات بللوز

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد: 2 پیمانه
    ▫️زرده تخم مرغ: یک عدد
    ▫️عسل: یک قاشق سوپ خوری
    ▫️مارگارین (سرد): 100 گرم
    ▫️گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
    ▫️نمک: یک پنسه
     


    مواد لازم میانی:

    ▪️بادام (آسیاب شده): 250 گرم
    ▪️شکر (دانه ریز): 100 گرم
    ▪️دارچین: یک قاشق چای خوری
    ▪️کره (نرم): یک قاشق سوپ خوری
    ▪️گلاب: یک قاشق سوپ خوری
    ▪️عسل: برای شهد
    ▪️بادام (با پوست): برای تزیین
    ▪️بادام (پرک): برای تزیین
     


    طرز تهیه مواد میانی:

    🔸همه مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به صورت توپ های کوچک درآورید.

    طرز تهیه خمیر:

    🔸2 پیمانه آرد را به همراه مارگارین سرد و نمک در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و عسل را افزوده و دوباره مخلوط کنید. در آخر 2 تا 3 قاشق گلاب را کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

    مدل بقچه ای:

    🔸خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد برش دهید. یکی از توپ های بادامی را داخل آن بگذارید و به صورت بقچه ببندید و وسط آن یک بادام کامل بگذارید. چهار طرف لبه های باز آن را کمی سفیده تخم مرغ بزنید و با انگشت به هم بچسبانید.

    مدل گرد:

    🔸خمیر را با کاتر گرد کوچک تر برش بزنید. از توپ های بادامی داخل آن بگذارید و به صورت گرد ببندید. روی آن را با سفیده تخم مرغ رومال کنید و یک پرک بادام روی آن بگذارید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن کمی طلایی شود بپزید.

    🔸2 قاشق سوپ خوری عسل را با کمی آب گرم رقیق کنید. بعد از پخت و تا زمانی که هنوز شیرینی گرم است آن را با شهد رومال کنید