مواد لازم:
▪️شکلات سفید150 گرم رنده شود
▪️پودرقند100 گرم
▪️پودر هل1/4 قاشق چایخوری
▪️شیر عسلی150
▪️بادام120 گرم با١ق غ پودر ذرت اسياب ميكنم
▪️پودر پسته.120 گرم
▪️پودرگل سرخ کمی جهت تزیین
طرز تهیه:
🔸شکلات سفید را روی بخار آب بن ماري ميكنيم.پودر قند،پودر هل و شیر عسلی را به آن اضافه ميكنيم.روي حرارت كمي بماندتا بخوردهم بروند.200 گرم ازمةادشيرعسلي را به پودر بادام و مابقی را به پودر پسته اضافه کنید.خمیر بادام را به ضخامت 10 میلی متر در قالب 15&15پهن كرده بعد خمیر پسته را هم روي خمير بادام پهن ميكنيم کنید.خوب فشار ميدهيم.
🔸کمی پودر،گل سرخ پاشيدكمي فشارميدهيم و در یخچال يا جاي سرد بمدت يكساعت قرارداده تا سفت و قابل برش شود سپس به صورت لوزی برش ميزنيم.