بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه لوز شیرعسلی

  • بازدید: 439
لوز شیرعسلی

لوز شیرعسلی

لوز شیرعسلی

  1. مواد لازم:

    ▪️شکلات سفید150 گرم رنده شود
    ▪️پودرقند100 گرم
    ▪️پودر هل1/4 قاشق چایخوری
    ▪️شیر عسلی150 
    ▪️بادام120 گرم با١ق غ پودر ذرت اسياب ميكنم
    ▪️پودر پسته.120 گرم
    ▪️پودرگل سرخ کمی جهت تزیین
     


    طرز تهیه:

    🔸شکلات سفید را روی بخار آب بن ماري ميكنيم.پودر قند،پودر هل و شیر عسلی را به آن اضافه ميكنيم.روي حرارت كمي بماندتا بخوردهم بروند.200 گرم ازمةادشيرعسلي را به پودر بادام و مابقی را به پودر پسته اضافه کنید.خمیر بادام را به ضخامت  10 میلی متر در قالب 15&15پهن كرده بعد خمیر پسته را هم روي خمير بادام پهن ميكنيم کنید.خوب فشار ميدهيم.

    🔸کمی پودر،گل سرخ پاشيدكمي فشارميدهيم و در یخچال يا جاي سرد بمدت يكساعت قرارداده تا سفت و قابل برش شود سپس به صورت لوزی برش ميزنيم.