بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی خانگی مارمالادی

  • بازدید: 327
شیرینی خانگی مارمالادی

شیرینی خانگی مارمالادی

شیرینی خانگی مارمالادی

  1. مواد لازم:

    ▫️پودرقند ۱۰۰گرم
    ▫️روغن جامد ۳۰۰ گرم
    ▫️شربت بار یا عسل گرم ۶۰گرم
    ▫️شیر۶۰ گرم 
    ▫️تخم مرغ ۱ عدد 
    ▫️آرد ۶۰۰ گرم
    ▫️وانیل کمی
    ▫️مارمالاد به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸اول پودر قند و روغن رو میزنیم تا سبک و نرم شه ( من نصف روغن ریختم نصف کره گیاهی) بعد به ترتیب شربت بار تخم مرغ شیر و وانیل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نباید خیلی هم بزنیم فقط درحد یکدست شدن بعدهم آرد رو اضافه میکنیم و حالا با قاشق هم میزنیم تا یکدست شه

    🔸بعد یک ساعت میذاریم یخچال تا راحت بتونیم قالب بزنیم 
    روی یک سطحی که خیلی کم آرد پاشیدیم بازش میکنیم به ضخامت ۲تا ۴ میل و قالب میزنیم و میچینیم تو سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداختیم و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه با ۱۵۰ درجه طبقه وسط میپزیم البته فرها باهم فرق داره باید زیرش کمی تغییر رنگ بده

    🔸میتونید واسه شیرینی هایی که رو قرار میگیرن یه تخم مرغ و هم بزنید با کمی زعفرون و پودرقند و روغن مایع مخلوط کنید با برس بزنید روی شیرینی ها بعد هم لای شیرینی ها مارمالاد بذارید 

    🔸مارمالاد رو باید رو قسمتی از شیرینی بذارید که تغییر رنگ داده 
    واسه روش هم از پودرنارگیل یا پودر. پسته یا شکر دانه درشت یا کنجد بو داده یا شکلات آب شده استفاده کنید

    🔸واسه اینکه مواد رویه به شیرینی بچسبه از همون شربت بار یا عسل گرم استفاده کنید 
    این شیرینی بعد از چند روز خوشمزه تر میشه چون جا میفته