مواد لازم:
▪️کره ۲۴۰ گرم
▪️پودر قند ۱۰۰ گرم
▪️ارد حدود ۴۰۰ گرم
▪️نمک یه پنسه
▪️بکینگ پودر ۱ ق چ
▪️ماست سفت ۱۵ گرم
▪️وانیل یک هشتم ق چ
▪️زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم میانی:
▫️شکلات تلخ ۷۰ گرم
▫️پودر قند ۱۰ گرم
▫️پنیر خامه ای بدون نمک ۱۲۰ گرم
▫️گردو خرد شده ۷۰ گرم
طرز تهیه:
🔸کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود زرده را بهمراه وانیل اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه نمایید نمک را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید ورز دهید تا خمیر نرمی بدیت آید و به دست نچسبد حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریز استراحت دهید
🔸برای مواد میانی شکلات را با رنده درشت رنده کرده و با پنیر و پودر قند و گردو خرد شده مخلوط کرده و گلولهایی به اندازه فندق درست کنید و کنار بزارید خمیر را به ضخامن ۳ میلی متر باز کرده و با کاتر دایره دابر ۳/۵ سانت قالب بزنید و روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار دهید و سپس مقداری از خمیر را به ضخاپت ۲ میلی متر باز کرده و نوارهایی به عرض ۳ میلی متر بریده(من تعدادی از این نوارها رو برشهای کوچک مربعی زدم و روی شیرینی طوری قرار دادم که به شکل لوزی بنظر بیاد) و روی روی مواد میانی قرار دهید لبه های نوار را کمی روی خمیر زیری فشار دهید یا دوباره کاتر بزنید و در سینی که کاغذ روغنی قرار دادیم چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی شود