بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی تورینو

  • بازدید: 337
شیرینی تورینو

شیرینی تورینو

شیرینی تورینو

  1. مواد لازم:

    ▪️کره ۲۴۰ گرم
    ▪️پودر قند ۱۰۰ گرم
    ▪️ارد حدود ۴۰۰ گرم
    ▪️نمک یه پنسه
    ▪️بکینگ پودر ۱ ق چ
    ▪️ماست سفت ۱۵ گرم
    ▪️وانیل یک هشتم ق چ
    ▪️زرده تخم مرغ ۱ عدد
     


    مواد لازم میانی:

    ▫️شکلات تلخ ۷۰ گرم
    ▫️پودر قند ۱۰ گرم
    ▫️پنیر خامه ای بدون نمک ۱۲۰ گرم
    ▫️گردو خرد شده ۷۰ گرم


    طرز تهیه:

    🔸کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود زرده را بهمراه وانیل اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه نمایید نمک را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید ورز دهید تا خمیر نرمی‌ بدیت آید و به دست نچسبد حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریز  استراحت دهید

    🔸برای مواد میانی شکلات را با رنده درشت رنده کرده  و با پنیر و پودر قند و گردو خرد شده مخلوط کرده و گلولهایی به اندازه فندق درست کنید و کنار بزارید خمیر را به ضخامن ۳ میلی متر باز کرده و با کاتر دایره دابر ۳/۵ سانت قالب بزنید و روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار دهید و سپس مقداری از خمیر را به ضخاپت ۲ میلی متر باز کرده و نوارهایی به عرض ۳ میلی متر بریده(من تعدادی از این نوارها رو برشهای کوچک مربعی زدم و روی شیرینی طوری قرار دادم که به شکل لوزی بنظر بیاد) و روی روی مواد میانی قرار دهید لبه های نوار را کمی روی خمیر زیری فشار دهید یا دوباره کاتر بزنید  و در سینی که کاغذ روغنی قرار دادیم چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی‌ شود