آنچه لازم دارید
شکلات تختهای / پرک بادام بو داده / اسانس نعنا
ریزهکاریها
به جای ذوب کردن شکلات با حرارت غیرمستقیم، از مایکرویو هم میتوانید استفاده کنید.
برای حرارت غیرمستقیم شکلات را حتمن در ظرف آلومینیومی بریزید تا حرارت آب به شکلاتها منتقل شود.
میزان اسانس را بیشتر نکنید که شکلاتهایتان تلخ میشود.
اگر ترجیح میدهید که شکلات شیرینتر باشد، به جای شکلات تلخ از شکلات معمولی استفاده کنید.
تدارک خوردنی
۲۰۰ گرم شکلات تلخ تختهای را خرد کنید و با حرارت غیرمستقیم آب کنید. برای حرارت غیرمستقیم یک قابلمه آب را روی گاز بگذارید و شکلاتها را در قابلمه دیگری بریزید و در داخل قابلمه آب بگذارید و هم بزنید تا شکلات آب بشود. سه قطره اسانس نعنا و حدود ۵۰ گرم بادام را خرد کنید و به شکلات آبشده اضافه کنید. شکلات را در قالب بریزید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن شکلاتها و بیرون آوردن آنها از قالب با پرک بادام تزیینشان کنید
منبع: کوک من