مواد لازم:
▪️شیر عسلی: یک قوطی
▪️پودر نارگیل: 250 گرم
▪️خلال پسته: 50 گرم
▪️خلال بادام: 50 گرم
▪️شکلات سفید (رنده شده): 30 گرم
▪️پودر نارگیل اضافی (برای غلتاندن): یک پیمانه
▪️شکلات شیری (ذوب شده): 100 گرم
▪️خلال پسته: به مقدار لازم
▪️خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔸1. ابتدا داخل کاسه ای شیر عسلی، پودر نارگیل، خلال پسته، خلال بادام و شکلات رنده شده را مخلوط کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
🔸2. سپس از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و در دست به شکل بیضی دربیاورید. سپس در پودر نارگیل اضافه بغلتانید و شیرینی ها را داخل سینی قرار داده و داخل یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت بدهید.
🔸3. سپس با شکلات شیری، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. این شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب مراسم مختلف و نوروز باستانی می باشد