🔸قوطی شیرعسلی رو در یک قابلمه آب شناور کرده و سه چهار ساعت با شعله ملایم بذارید بجوشه بعد بذارید خنک شه و درشو باز کنید..
🔸در طول مدت پخت نباید آب کم بشه و قوطی از آب بیرون بزنه.... به این سس #دولسه_دلچه میگن
🔸نشاسته ( یا آرد )ذرت و آرد و بیکینگ پودر رو در ظرفی با هم مخلوط کنید
کره و پودر شکر رو خوب مخلوط کنید.
تخم مرغ ها رو اضافه و خوب مخلوط کنید ( میتونید بجای دوتا تخم مرغ از سه تا زرده استفاده کنید)
🔸آرد ها رو بهش اضافه و خمیر لطیفی درست کنید ( خیلی ورز ندین بعد کوکی سفت و بد میشه)
🔸خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 3 میلی متر پهن کنید و نیم تا یک ساعت بذاریدش داخل یخچال بعد فر رو روی 180 درجه روشن کنید و خمیر رو با کاتر 4 تا 6 سانتی قالب بزنید و در سینی روی کاغذ روغنی بچینید
🔸به مدت 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه در فر بپزید کل زمان از کنار فر تکون نخورید چون فر ها متفاوتن و ممکنه کوکی شما زودتر بپزه بعد از اینکه کوکی کاملااا خنک شد بینشون رو دولسه دلچه بذارید
🔸و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید کوکی ها رو میتونید تو مغزیات خرد شده یا ترافل ها یا پودر نارگیل بغلتونید یا میتونید کوکی رو داخل شکلات ذوب شدن فرو کنید تا کاملا با شکلات کاور بشه روی کوکی میتونید