چگونه ؟
1 تصمیم بگیرید می خواهید قاشق شکلاتی، پلاستیکی باشد یا نقره ای. قاشق های شکلاتی، از جمله دسرهای تجملی هستند پس باید انتخاب مناسبی داشته باشید.
2 تم غذای مهمانی را مشخص کنید. همراه شکلات، مواد دیگری هم در قاشق هستند. اگر شامی که قرار است سرو کنید مثلاً غذای مکزیکی باشد، به قاشق شکلاتی هم باید مقداری ادویه مثل فلفل سیاه اضافه کنید. مواد و لوازم لازم را خریداری کنید. شکلات (شیری، تلخ، سفید، هر شکلاتی) باید با کیفیت باشد، لوازم قنادی، کاغذ شیرینی و بقیه لوازم را تهیه کنید. اندازه قاشق ها را در نظر بگیرید. ممکن است قاشق ها کوچک باشند، پس نباید شکلات زیادی خرید
3 برای آب کردن شکلات از یک کاسه استفاده کنید. اگر نمی خواهید شکلات را در مایکروویو آب کنید، به روش بن ماری آن را آب کنید.حرارت داده و مخلوط کنید تا تقریباً 80 درصد ذوب شود. از روی حرارت برداشته و به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کامل ذوب و نرم شود.
4زیر قاشق ها یک کفگیر یا قاشق دیگر قرار دهید تا صاف ایستاده و هم سطح با میز باشند. باید قاشق را با شکلات کاملاً پر کنید. اگر برای نگه داشتن هر قاشق، قاشق کافی ندارید، آنها را گروهی بر روی کتابی که با نایلون پوشانده اید چیده و پُر کنید. مثلاً هر بار 10 قاشق روی کتاب گذاشته و شکلات بریزید. شکلات را داخل قاشق ها بریزید. می توانید برای ریختن شکلات از یک قاشق یا پیمانه استفاده کنید. کار را سریع انجام دهید تا شکلات سفت نشود.
5 هر قاشق را تزیین کنید. روی آنها اسمارتیز یا دراژه های شکلاتی بپاشید. اگر می خواهید داخل پودر (مثل پودر قند یا زنجبیل) فرو کنید، مراقب باشید تا تعادل شکلات به هم نخورد و بالا و پایین نشود. قاشق ها را به مدت 20 دقیقه به حال خود بگذارید. می توانید قاشق ها را داخل یخچال قرار دهید تا زودتر سفت شوند. مطمئن شوید قاشق ها، هم سطح باشند تا شکلات کج نشود.
نکات
بعضی از مهمانان مراقب کالری ها هستند. پس بهتر است کالری موجود در قاشق ها را روی یک تکه کاغذ نوشته و کنار قاشق ها قرار دهید.
قاشق ها را کنار دسر اصلی قرار دهید تا کسانی که می خواهند فقط یک تکه شیرینی میل کنند، همین قاشق ها را بردارند.
منبع: phow