مواد لازم:
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️شیر دولیوان
▫️بیسکوییت پتی بور 1 بسته
▫️خامه صورتی 1 بسته
▫️پودر نسکافه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
🔸پودر کرم کارامل را با دولیوان شیر حرارت دهید و سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و یک بسته بیسکوییت پتی بور رو توش خورد کنید و خوب هم بزنید سپس یک پاکت خامه و یک قاشق مرباخوری پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و در ظرف بریزید.
🔸البته من چون میخواستم قالبی درس کنم یک قاشق ژلاتین داخل مخلوط شیر و کارامل ریختم.