بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

  • بازدید: 135
کلوچه زنجبیلی

کلوچه زنجبیلی

کلوچه زنجبیلی

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد گندم یک کیلو و نیم .
    ▫️مخلوط آرد شیرینی و نونوایی یک کیلو نیم
    ▫️روغن یک کیلو
    ▫️پودر قند یک کیلو
    ▫️تخم مرغ هفت عدد
    ▫️ماست هفت استکان
    ▫️زنجبیل تقریبا یک سیر.بستگی به ذائقه تون داره
    ▫️جوش شیرین یک ق غ سرپر
     


    طرز تهیه:

    🔸اول مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم. روغن رو اضافه میکنیم و به دو کف دست خوب میمالیم تا مواد حالت پودری بگیره. 

    🔸تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و ماست رو با چنگال خوب هم میزنیم،بعد به مواد آردی اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم. حدود یک ربع. خمیر نباید به دست بچسبه. 

    🔸اگه دیدین شل بود آرد،واگه خمیر سفت بود ماست بهش اضافه کنین.حدود دو ساعت روی  خمیرو بپوشونین و استراحت بدین. اگه بعد دو ساعت روغن پس داد نگران نشین. دوباره ورزش بدین و خمیرو پهن کنین و قالب بزنین و داخل سینی بچینین و با زعفران دم کرده غلیظ تزیین کنین و داخل فر بذارین تا بپزه.

    🔸 دمای فر بستگی به نوع فرتون داره.هروقت زیر کلوچه ها قهوه ای شد و روش سفت شد یعنی کلوچه پخته است.
    اگه آرد گندم محلی گیر نیاوردین از آرد نونوایی استفاده کنین
    نوش جان