🔸اول مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم. روغن رو اضافه میکنیم و به دو کف دست خوب میمالیم تا مواد حالت پودری بگیره.
🔸تو یه ظرف دیگه تخم مرغ و ماست رو با چنگال خوب هم میزنیم،بعد به مواد آردی اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم. حدود یک ربع. خمیر نباید به دست بچسبه.
🔸اگه دیدین شل بود آرد،واگه خمیر سفت بود ماست بهش اضافه کنین.حدود دو ساعت روی خمیرو بپوشونین و استراحت بدین. اگه بعد دو ساعت روغن پس داد نگران نشین. دوباره ورزش بدین و خمیرو پهن کنین و قالب بزنین و داخل سینی بچینین و با زعفران دم کرده غلیظ تزیین کنین و داخل فر بذارین تا بپزه.
🔸 دمای فر بستگی به نوع فرتون داره.هروقت زیر کلوچه ها قهوه ای شد و روش سفت شد یعنی کلوچه پخته است.
اگه آرد گندم محلی گیر نیاوردین از آرد نونوایی استفاده کنین
نوش جان