🔸اول یه کیک وانیلی، نسکافه ای درست کردم (شماهرچی دوست دارید درست کنید میتونید بدون کیک هم درست کنید پتی بور رو خورد کنید کمی کره وشکر بهش اضافه کنید و کف قالب پخش کنید و پرس کنید و بیست دقیقه ای بزارید یخچال و بعد بقیه مراحل)
🔴طرزتهیه کرم پنیری🔻
🔸برای مواد میانی ابتدا پنیر ماسکارپونه را در کاسه همزن ریخته و با دور متوسط شروع به هم زدن کنید، شکر دانه ریز را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و کرم مانند شود، خامه و وانیل را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و اجازه دهید پودر ژلاتین آب را به خود جذب کند سپس روی بخار آب و به روش بن ماری یا در دستگاه مایکروفر ژلاتین را ذوب کنید.
🔸ژلاتین حل شده را هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس به مخلوط پنیری اضافه کنید و سریع هم بزنید، مخلوط پنیری را روی کراست در قالب بریزید و قالب را مجددا در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد در این فاصله رویه را آماده کنید.
🔴طرزتهیه رویه🔻
🔸آلبالوهای بدون هسته و شکر دانه ریز را با هم در دستگاه مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا پوره و له شود سپس از صافی رد کنید تا پوره یکدستی بدست آید و پوست آلبالوها از پوره جدا شود، پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید همه پودر ژلاتین باید خیس شود سپس به روش بن ماری آنرا ذوب کنید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس به پوره آلبالو اضافه کنید و هم بزنید، پوره آلبالو را روی مایه پنیری در قالب بریزید روی قالب را با فویل بپوشانید و برای حداقل ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا ببندد.