بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی برنجی میان پر

  • بازدید: 143
شیرینی برنجی میان پر

شیرینی برنجی میان پر

شیرینی برنجی میان پر

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد برنج مرغوب صاف کرده یعنی باید از روی پارچه حریر رد کنید تا دانه درشت نداشته باشد 1 کیلو تا 1کیلو 200
    ▪️روغن لادن طلایی زعفرانی 500 گرم
    ▪️پودرقند500 گرم
    ▪️هل و وانیل مقداری
    ▪️زرده تخم مرغ 3عدد

    ⚪️برای مواد میانی گردوی خورد شده و کمی پودر قند و هل
     


    طرز تهیه:

    🔸اول پودر قند رو با روغن خوب میزنیم حدود10 دقیقه بعد زرده های تخم مرغ و وانیل و هل رو اضافه کرده و باز هم 10 دقیقه با همزن میزنیم بعد کم کم آرد رو اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و 10 تا 15دقیقه با دست ورز میدیم یا چند بار از چرخ گوشت رد میکنیم ولی ورز دادن با دست بهتره  

    🔸خمیر باید یک شب در دمای اتاق استراحت کنه بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته داخلش رو کمی گود میکنیم از مواد میانی داخلش گذاشته و خمیر رو میبندیم قسمتی که جمع کردیم و بستیم رو روی سینی فر قرار میدیم وهمه شیرینی ها رو  در سینی فر میچینیم و روش رو تزیین میکنیم و در فر که روی 160 درجه گرم کردیم به مدت25 دقیقه در طبقه بالایی قرار میدیم تا پخته بشه