🔸1-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
🔸2-زرده و سفیده تخممرغ ها را جدا کنید. زردهها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
🔸3-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.
🔸4-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینیهایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.
🔸5-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.
🔸6-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتهاید به فاصله بچینید.
🔸7-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.
🔸8-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید