بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کویری

  • بازدید: 112
شیرینی کویری

شیرینی کویری

شیرینی کویری

  1. مواد لازم:

    ▫️کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم
    ▫️تخم مرغ ۳ عدد
    ▫️وانیل مایع چند قطره
    ▫️پودر قند یک سوم لیوان
    ▫️پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
    ▫️پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم
    ▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸1-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

    🔸2-زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

    🔸3-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.

    🔸4-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

    🔸5-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

    🔸6-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

    🔸7-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

    🔸8-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید