طرز تهیه:
🔸ابتدا چهار عدد کیوی رو پوست کنده و خرد میکنیم و با دو قاشق شکر و کمی آب ده دقیقه رو حرارت هم میزنیم
یه بسته ژله کیوی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کرده وقتی خنک شد دو قاشق خامه هم زده بهش اضافه میکنیم و مخلوط کیوی رو بهش اضافه میکنیم
من یه قاشق ژلاتین رو هم با کمی آب بن ماری کرده و به این مخلوط اضافه کردم تو قالب ریخته و میزاریم نیم بند بشه
بعد یه بسته ژله آلوورا رو با یه لیوان شیر بن ماری کرده وقتی خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم و روی دسر ریختم
🔸بعد اینکه کامل گرفت از قالب درآورده
و با میوه و غنچه گل محمدی تزیین کردم